Як видалити сторінку (аккаунт, профіль) в Твіттері назавжди з телефону або компютера

Twitter є одне із соціальних мереж, в яких видалення облікового запису відбувається не зовсім просто. У твіттері досить важко знайти заповітну кнопку відключення облікового запису, для її виявлення необхідно зробити кілька не зовсім зрозумілих дій.

Відключення через довідкові матеріали

У твіттері для таких випадків є спеціальний довідник, що містить всю можливу інформацію про даної соцмережі. Через нього можна перейти на меню відключення або видалення сторінки. Щоб скористатися довідником, потрібно виконати наступне:

  • Спочатку необхідно перегорнути сторінку до лівого нижнього блоку, з якого вибрати посилання на «Довідковий центр»;

  • На сторінці, що відкриється, потрібно зайти в меню «Мій акаунт»;

  • У довідковому центрі виконати перехід за посиланням «Керування обліковим записом»;

  • У представленому меню управління потрібно відкрити пункт «Повторна активація або видалення облікового запису»;

  • У черговому меню залишається перейти в «Відключення облікового запису»;

  • Нарешті зайти в безпосередні налаштування власній сторінці в Twitter.

Даний спосіб дуже складний і рекомендується лише у випадках, коли користувач хоче ознайомитися з довідковою інформацією, розташованою на сайті. Найбільш простий метод буде вказано далі.

Видалення облікового запису зі своєї сторінки

Існує більш простий спосіб заморожування власної сторінки у соціальній мережі Twitter, відомий всім завсідникам соціальної мережі і зовсім не очевидний для переважної більшості недосвідчених користувачів, що бажають позбутися від аккаунта. Він полягає в безпосередньому переході в налаштування, без зайвих переходів в довідкові центри. Для цього необхідно:

  • Відкрити контекстне меню свого аккаунта і перейти в «Налаштування та безпека»;

  • Перегорнути відкриту сторінку до самого низу і перейти на посилання «Відключити мій обліковий запис»;

Хештегі в інтернеті, та як їх використовувати

Відключення профіль у цій соцмережі завершено, далі від вас нічого робити не потрібно.

Як піти в твіттері з телефону

Зі смартфонами ситуація йде трохи складніше. Крім безпосереднього заходу в браузер і вихід зі своєї сторінки через нього може знадобитися відключення облікового запису в настройках мобільного телефону (якщо ви в нього хоч раз заходили таким чином).

Увага, при використанні твіттера виключно через мобільний браузер досить провести видалення через нього!

Для цього на мобільних телефонах під управлінням ОС Android необхідні виконати наступні дії:

  • Зайти в настройки свого смартфона, адже саме в них належить деактивувати Twitter;

  • Перейти в налаштування синхронізації;

  • Вимкнути обліковий запис Twitter, якщо вона є в списку. При її відсутності робити нічого не потрібно, це означає, що в неї під цим пристроєм або ніхто не входив, або вже благополучно вийшов з твіттера.

Такими способами можна провести відключення і видалення облікового запису в твіттері не тільки на персональному комп’ютері або ноутбуку, але і на мобільних телефонах.