Як видалити передплатників вконтакте і однокласниках, хто такі передплатники

Користувач соціальної мережі вконтакте, який не отримав взаємне прийняття в друзі, автоматично потрапляє в число підписантів. Якщо ви бажаєте позбутися таких користувачів — зробити це просто. Виконуємо дії у такій послідовності:

  • Заходимо на свою сторінку ВК.

  • Натискаємо на вкладку відображає число передплатників. Точне розташування даної вкладки виділено на зображенні 2.

  • У новому вікні будуть відображатися аватарки всіх підписаних користувачів. Потрібно навести курсор на фото людини, яку ви хочете видалити. Після наведення курсору, у верхньому правому кутку з’явиться хрестик. Натиснувши на нього, ви відправляєте небажаної «одного» в «Чорний список». Дане дію потрібно повторити для кожного окремо.

  • Очікуємо не менше години. Це час потрібно системи ВК, щоб проіндексувати ваші дії.
  • Заходимо в налаштування особистої сторінки. Для цього натискаємо на невелику аватарку вгорі екрану. Докладно показано на малюнку 4. У випадаючому меню вибираємо розділ «Налаштування»

  • У новому вікні вибираємо пункт «Чорний список».
  • Натискаємо на «Видалити зі списку», докладно це позначено на рисунку 5.

  • Видалити всіх разом – такої можливості немає. Повторюємо цю операцію в залежності від кількості кандидатів на видалення.

Власники сторінок, які були видалені з чорного списку, не зможуть подавати заявку до вас у друзі і переглядати інформацію на сторінці. Важливо розуміти, що кількість підписаних на новини людей впливає на просування вашого аккаунта в пошуку видачі даної соціальної мережі.

Що таке передплатники в однокласниках і як їх видалити

Передплатники в однокласниках – це користувачі, яким було відмовлено у прийнятті в друзі. Якщо подає заявку самостійно не пішов — він буде бачити публікації у своїй хроніці. Для видалення небажаних глядачів своїх постів в однокласниках, потрібно зробити наступні кроки:

  • Відкриваємо власну сторінку в однокласниках і натискаємо на вкладку «Друзі».

  • У відкритій вкладці натискаємо на пункт «Передплатники».

  • Далі, ми бачимо, хто підписався. Наводимо курсор на фотографію аватара людини, якого потрібно видалити. У вікні вибираємо пункт «Заблокувати». Детально це показано на малюнку 3.

  • Підтверджуємо дана дія: натиснувши кнопку «Заблокувати» у новому вікні.

Автоматична синхронізація часу на комп’ютері Windows

Користувачі, які потрапили в «Чорний список», не мають можливості переглядати ваші пости, писати повідомлення, подавати повторну заявку в друзі.

Слід врахувати, що зменшення числа підписантів негативно позначається на рейтингу сторінки.