Як правильно видалити сторінку (профіль, аккаунт) в Фотостране назавжди, як приховати анкету

Як приховати анкету на Фотостране

У браузері переходимо на сторінку сайту.

Входите в свій аккаунт. Зазвичай логін і пароль зберігаються браузером, і повторне введення не вимагається, тобто при кожному наступному вході вам відкривається ваш профіль, і дані необхідні для авторизації не запитуються.

У правому верхньому куті ви побачите зменшене зображення вашої аватарки і поруч з ним стрілочку. Натискаємо на неї.

У спливаючому меню шукаємо рядок «Налаштування сайту». Натискаємо.

Потрапляємо сюди

Прокручуємо цю сторінку в самий низ, поки не побачимо наступне:

Нас цікавить варіант «приховати свою сторінку», на нього і клікаєм.

Сайт уточнить, чи дійсно ви вирішили приховати сторінку і попередить про те, що в такому вигляді вона не відображається в пошуку, а можливість грати на сайті і спілкуватися буде недоступна.

Після натискання на відповідну кнопку вас повідомлять про те, що станиця прихована, і ви зможете зробити її видимою, коли захочете.

Як видалити анкету на Фотостране

Проходьте на сайт соціальної мережі .

У правому верхньому куті сторінки ви побачите мініатюрне зображення, фотографії свого профілю і стрілочку.

Натискаємо на неї.

У меню, що з’явилося нас цікавить пункт «Налаштування сайту».

Натискаємо на нього. Потрапляємо на ось цю сторінку:

Прокручуємо сторінку вниз, до упору, поки не побачимо напис «Ви можете приховати свою сторінку від усіх або видалити її зовсім».

Клікаємо на «Видалити її зовсім».

Спливе вікно, в якому потрібно вказати причину, по якій ви вирішили піти.

Можна вибрати один із запропонованих варіантів або вказати свій. Якщо не хочете ділитися своїми особистими переживаннями, то ігноруйте це вікно, і нічого не вказавши натисніть «Продовжити видалення». Побачите ось таке віконце.

Що таке КЕК і ЛОЛ в інтернеті

Адміністрація востаннє намагається утримати вас на сайті, запропонувавши скористатися пошуком і ще трохи пошукати співрозмовників.

Якщо ви невблаганні, і рішення прийнято, то тиснемо на «Видалити сторінку». Нам пишуть, що посилання для видалення відправлена на вказану нами адресу електронної пошти.

Заходимо на пошту. Знаходимо лист. Читаємо його.

Проходимо по посиланню.

Посилання перенаправить нас на сайт Фотостраны, де ми прочитаємо повідомлення про видалення сторінки і коротку інформацію про те, як потрібно вчинити, якщо вирішите сторінку відновити.

Повністю вона буде видалена через 30 днів. До цього часу у вас є можливість відновити її без втрати даних.